Välkommen till framtiden - Utforska vår nya, snabbare hemsida idag!

Hej kära kunder och besökare, vi är överlyckliga att kunna meddela att vår nya hemsida nu är live!

2023-06-28

Efter månader av hårt - och roligt - arbete, har vi skapat en plattform som är snabbare, mer effektiv och ännu mer användarvänlig än tidigare.

Vår huvudprioritet har alltid varit att ge den bästa möjliga upplevelsen när ni besöker oss online. Med det i åtanke, har vi fokuserat på att förbättra hastigheten och effektiviteten på vår hemsida, för att göra upplevelsen ännu bättre.

Som en del av denna uppgradering, kommer alla befintliga kunder att behöva skapa ett nytt konto. Vi förstår att detta kan vara lite besvärligt, men vi försäkrar er att processen är snabb och enkel. Dessutom kommer detta att ge er tillgång till vår förbättrade webbplats som nu är snabbare än någonsin. Men du kan naturligtvis lägga snabborder, precis som tidigare, utan att logga in om du föredrar det.

För att skapa ditt nya konto, följ bara dessa steg:

Gå till vår registreringssida

Fyll i alla uppgifter och klicka sedan på "Registrera dig".

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta kan orsaka, men vi är övertygade om att du kommer att uppskatta den ökade hastigheten och effektiviteten. Om du har några frågor eller behöver hjälp med att skapa ditt nya konto, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på info@pk-produkter.se eller 010-129 40 00.

Vi vill tacka er alla för er fortsatta lojalitet och stöd. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa er att hitta rätt hållbara produkter på vår nya hemsida!