Lager och industri

PK Produkter® har ett brett sortiment av prisvärd lager- och industriutrustning. Varje lager eller industri skiljer sig åt och vi erbjuder därför ett stort och kvalitativt urval av varor. Här hittar du allt från pallyftare, lyftbord och stegpallar, till trafikspeglar påkörningsskydd och plastpallar. Samtliga produkter har den säkerhet som krävs för tuffa miljöer.

Lagerprodukter och industriutrustning för varje verksamhet

Oavsett lagerverksamhet eller industrilokal kan du hitta er utrustning i vårt breda sortiment.

  • Pallyftare – Vi erbjuder ett brett sortiment av prisvärda och robusta pallyftare. Oavsett om du önskar mindre pallyftare för lättare gods eller kraftigare modeller för tyngder upp till 3000 kg, så hittar du det hos oss.
  • Pallstaplare – Effektiva pallstaplare för lager, verkstäder och industrier. Allt från manuella staplare till pallstaplare för höga lyft.
  • Lyftbord – Med ett saxlyftbord slipper du utföra tunga lyft. Vi erbjuder flera sorters stabila och ergonomiska lyftbord, som underlättar ditt arbete i lager och industri.
  • Stegpallar – Våra stabila stegpallar i plast eller plåt är lämpliga för både lager och butikslokaler. Stegpallen låser sig när man ställer sig på den, vilket gör att du står säkert.
  • Trafikspeglar – För en säkrare trafikmiljö i och kring era lokaler. Vi erbjuder trafikspeglar som klarar säkerheten i tuffa industri- och lagermiljöer. De fungerar utmärkt att montera både ute och inne.
  • Påkörningsskydd – Öka säkerheten på arbetsplatsen med lättmonterade påkörningsskydd. De skyddar både liv och lokaler och är lämpliga för industri- och lagermiljöer. De är speciellt framtagna för att skydda maskiner, pallställ och anläggningar. Påkörningsskydden är anpassade både för ute- och innemiljöer.
  • Plastpallar – vi erbjuder ett brett sortiment av plastpallar av hög kvalitet. De är lämpade för olika sorters lager och export, de har bra egenskaper då de är stapelbara samt avger varken träflisor eller damm.