Svanenmärkta produkter

Vi har ett flertal Svanenmärkta produkter i kategorin fordonsvård i vårt sortiment

 

Välj Svanenmärkta produkter

I vår strävan att främja en grönare och mer hållbar framtid, är vi stolta över att kunna erbjuda Svanenmärkta produkter i vårt sortiment. Svanenmärket är en garanti för att produkten uppfyller stränga miljömässiga och kemiska krav, och är ett bevis på vårt engagemang för att skydda vår planet.

Varför välja Svanenmärkta produkter?

Svanenmärket står som en symbol för miljövänlighet och kvalitet. Genom att välja produkter med denna märkning, blir du en del av lösningen för en mer hållbar framtid:

  1. Minska miljöpåverkan: Svanenmärkta produkter är tillverkade med hänsyn till hela livscykeln, från råmaterial till återvinning, och minimerar därmed påverkan på naturen.

  2. Säkerhet och hälsa: Stränga regler gällande kemiska ämnen garanterar att produkterna är säkra för både människor och miljö.

  3. Energi- och vattenbesparing: Många av de Svanenmärkta produkterna har lägre energi- och vattenförbrukning, vilket bidrar till en mer resurseffektiv användning.

  4. Etiska och sociala aspekter: Svanenmärket tar också hänsyn till arbetsförhållanden och socialt ansvar, vilket säkerställer att produkterna produceras på ett rättvist sätt.

Vårt engagemang

Hos oss är hållbarhet mer än bara ett ord; det är en del av vår kärnverksamhet. Vi strävar efter att kontinuerligt utöka vårt utbud av Svanenmärkta produkter och att arbeta nära med våra leverantörer för att uppfylla och överträffa miljöstandarder.

Gör skillnad idag

Vi inbjuder dig att utforska vårt sortiment av Svanenmärkta produkter och bli en del av rörelsen för en renare och mer ansvarsfull värld. Varje val räknas, och tillsammans kan vi skapa en positiv förändring. Har du frågor om våra Svanenmärkta produkter eller vårt arbete med hållbarhet? Kontakta oss gärna, och låt oss hjälpa dig att göra skillnad.

Svanen certifikat


cert2.svg Läs mer om Svanen