Tippcontainer

Med en tippcontainer från PK Produkter får du en mångsidig lösning för effektiv materialhantering och avfallshantering. Den robusta konstruktionen garanterar hållbarhet och pålitlighet under lång tid, även i de tuffaste arbetsmiljöerna. Våra tippcontainers kan enkelt och säkert tömmas med hjälp av den praktiska tippningsmekanismen.

Tippcontainer med eller utan hjul

Hos PK Produkter® hittar du ett brett utbud av tippcontainers i olika färger, storlekar och material. Välj en tippcontainer med eller utan hjul. De finns tillgängliga för många olika ändamål, såsom tungt avfall, källsortering och avfalls- och materialhantering. Har du frågor om våra produkter, välkommen att kontakta oss.

Så väljer du rätt modell

Våra containrar finns i en mängd olika utföranden för att motsvara dina behov och önskemål. En liten tippcontainer är lämplig för dig som hanterar ett lättare gods som kartonger, plast samt papper. Om du hanterar trä eller metall, så är det bra att välja en modell som klarar något tyngre avfall. Har du mycket metallskrot, så ska du välja en kraftig modell för tungt avfall. Vi har även tippcontainers anpassade för att passa en truck, som är extra låg, vilket underlättar eftersom den tömmer över sin egen axel med hjälp av ett kraftigt gångjärn. Denna container använder man för hantering av t.ex. spån, trä och flis etc.

Egenskaper på våra tippcontainers

  • Tippcontainers med eller utan lock, 150-3000 liter för källsortering, avfalls- och materialhantering.
  • Svetsad stålkonstruktion för maximal säkerhet och livslängd, pulverlackerad för bästa kvalitet.
  • Förstärkta på rätt ställen, t.ex. vid gaffelkanaler och hörn för att klara tuff truckhantering.
  • Automatisk och manuell tippfunktion.
  • Finns i flera färger som möjliggör källsortering enligt Håll Sverige Rents rekommendationer för källsortering på offentlig plats.
  • Tillbehör till tippcontainrar, som exempelvis hjul i olika material.