Slangar

Vi på PK Produkter® erbjuder högkvalitativa slangar för många ändamål, vare sig det är inom industri eller för t.ex. bevattning. PK Produkter® tillhandahåller bland annat PVC-slangar för vätskor och dryck, bränsleslangar för diesel och bensin samt slangar i EPDM för kemikalier. Allt för att du skall hitta slangen som passar just dig och dina behov bäst. Separat säljs dessutom tillbehör såsom klämbackskoppling och slangklammer. Om du inte hittar det du söker, kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Exempel på slangar för vätskor, drycker

  • Allroundslang Helisteel 13-50 mm - lämplig för vätskor, drycker, fruktjuicer samt drycker med upp till 20% alkoholkoncentration. Slangen är av transparent PVC och är utmärkt för sug- och leverans av matautomater.
  • Bränsleslang Hydro’K 13-25 mm - är en högkvalitativ bränsleslang. Den tål mineralolja, diesel, bensin och fett. En allroundslang för drivmedel, olja, vatten, tryckluft och fett.
  • Bränsleslang Hydro’K 19 mm – en högkvalitativ bränsleslang för drivmedel, olja, vatten, tryckluft och fett.
  • Kemikalieslang Starkler 13-32 mm – en allsidig kvalitetsslang i EPDM för rengöring, transferering och spolning. Bred temperaturtålighet och utmärkt köldflexibilitet. Slangen används inom industri, lantbruk och off-shore.