Fordonsvård

Ecoren.jpg

I vår egen produktserie Ecoren® finns alla tänkbara produkter för bil- och fordonsvård. Sortimentet innehåller flera Svanenmärkta produkter och vårt arbete pågår kontinuerligt med att utveckla nya produkter som är bättre, kostnadseffektiva och har en mindre miljöpåverkan.

Avfettningsmedel till bil 

Här hittar du högkoncentrerat avfettningsmedel till bil och andra fordon – perfekt för att effektivt ta itu med de tuffaste fläckarna. I vårt sortiment finns bland annat alkaliskt avfettningsmedel som är utmärkt för att bryta ned fett, olja och annan envis smuts. Vår bilavfettning är noggrant utvecklad för att säkerställa effektiv rengöring samtidigt som de är skonsamma mot bilens ytor. 

Fordonsrengöring 

I vårt utbud av fordonsrengöring hittar du allt du behöver för att hålla ditt fordon i toppskick. Vi erbjuder bland annat tvättsvampar, spolarvätska och fordonsschampo med extra glanseffekt. Vi har även propylenglykol i vårt sortiment, en frys- och korrosionshämmande produkt som har en avsevärt lägre toxisk effekt på hälsan och miljön än etylenglykolbaserade produkter.

Vill du veta mer om våra produkter för fordonsvård? Kontakta oss gärna.