Plastpallar

Här hittar du PK Produkters® breda sortiment av plastpallar. De finns för flera branscher och användningsområden, t.ex. för export (flygfrakt), inom livsmedelsindustri, och är ett idealiskt alternativ vid utomhuslagring. Plastpallarna är ett ekonomiskt alternativ då de har en lång livslängd. De är hygieniska, avger inte damm eller träflisor, och väger mindre än en träpall vilket ger en bättre arbetsmiljö. Våra pallar i plast går att stapla i eller på varandra vilket sparar utrymme vid förvaring.

Säker förvaring & transport

Våra hygienpallar är särskilt utformade för att möta de höga kraven på renlighet och hygien som är så viktiga inom livsmedelsproduktion och andra känsliga områden. De är lätta att rengöra och underhålla, vilket minimerar risken för kontaminering. För de mer krävande industriella applikationerna erbjuder vi robusta industriplastpallar som tål tuffa arbetsförhållanden och tung belastning. Våra lättviktspallar är ett kostnadseffektivt och hållbart val för företag som behöver transportera varor internationellt. 

Optimera din lagerhantering med rätt plastpall

Med en plastpall kan du enkelt optimera din logistik- och lagerhantering. Våra lätta, men samtidigt robusta pallar erbjuder en hållbar lösning för säker förvaring och hantering av varor. Tack vare deras motståndskraft mot väder, kemikalier och skadedjur, är de ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusbruk. 

Att tänka på vid köp av plastpallar

Är tanken att köpa plastpallar som ska användas i pallställ är det klokt att välja pallar som är utformade för detta syfte, för att säkerställa en smidig och säker hantering. Kontrollera även pallens maximala lastvikt för att säkerställa att den kan hantera de varor du planerar att transportera eller lagra. Det finns pallar som är framtagna för lättare laster samt sådana som är byggda för att tåla mycket tunga laster.
Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning.