Pallyftare

Pallyftare är ovärderliga hjälpmedel inom lager och industri och andra verksamheter där varor förvaras och transporteras på pallar. PK Produkter har ett brett sortiment av prisvärda och stadiga handtruckar och palldragare av olika modeller. Här hittar du allt från mindre pallyftare för lättare gods och smidiga modeller med korta gafflar för trånga utrymmen, till kraftigare modeller med kapacitet på upp till 3 000 kg.

Pallyftare med våg

För verksamheter där pallar behöver vägas snabbt och effektivt rekommenderar vi pallyftare med våg. Den inbyggda vågen ger en snabb och tillförlitlig vägning av lasten, som inte behöver förflyttas till en stationär pallvåg. Våra palldragare med våg finns i modeller för olika ändamål och miljöer, med kapacitet på 2 000 kg, och väger med en tolerans på ±0,05–0,1 %.

Rätt hjul för ändamålet

Beroende på lasten som hanteras och vilket underlag en pallyft används på, är hjultypen av stor betydelse. Våra hjul till pallyftare är anpassade efter olika underlag, från nylonhjul för hårda släta golv till boggihjul för  tung last och som rullar bra på ojämna golv.

Underlätta hanteringen av pallar och tunga laster, och investera i pallyft av hög kvalitet i dag! Kontakta oss om du vill veta mer eller ha hjälp att välja rätt palldragare för er verksamhet. Du hittar även ett brett utbud av ledstaplare hos oss, för höga och tunga lyft av pallar.