Lyftbord

Undvik tunga lyft och få en mer ergonomisk och effektiv arbetsplats med lyftbord. Ett saxlyftbord lyfter med hjälp av hydraulik tunga laster utan problem och kan användas både som höj- och sänkbart arbetsbord, och för att transportera varor mellan olika höjdnivåer.

Lyftbordsvagn och elektriskt lyftbord

I vårt sortiment av lyft- och saxbord hittar du lyftbord för alla användningsområden. Vi erbjuder allt från manuella lyftbord med handreglage för upp till 1 000 kg, till kraftigare elektriska lyftbord med kapacitet på upp till 3 000 kg. Undvik böjda ryggar och obekväma arbetspositioner genom att positionera ett saxlyftbord i jämnhöjd med en arbetsbänk eller avlastningsyta.

Lyftbord med hjul

Använd en lyftbordsvagn för enkel förflyttning av tung last, och fasta saxlyftbord med elektrisk styrning när du behöver maximal lyftförmåga på plats. Hos oss hittar du saxbord för varje verksamhet och behov. Om du har några frågor eller behöver hjälp att hitta rätt saxlyftbord, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du hittar så klart även ett brett sortiment av andra hjälpmedel för lyft och transport i lagermiljö hos oss, från lättanvända pallyftare för alla ändamål till pallstaplare som underlättar vid höga och tunga lyft av pallar och gods.