Lyftbord

Undvik tunga lyft och få en mer ergonomisk och effektiv arbetsplats med lyftbord. Ett saxlyftbord lyfter med hjälp av hydraulik tunga laster utan problem och kan användas både som höj- och sänkbart arbetsbord, och för att transportera varor mellan olika höjdnivåer.

Lyftbordsvagn och elektriskt lyftbord

I vårt sortiment hittar du lyftbord för alla användningsområden. Vi erbjuder allt från manuell lyftbordsvagn med handreglage för upp till 1 000 kg, till kraftigt elektriskt lyftbord med kapacitet på upp till 3 000 kg. Undvik böjda ryggar och obekväma arbetspositioner genom att positionera ett saxlyftbord i jämnhöjd med en arbetsbänk eller avlastningsyta.

Lyftbord på hjul

Med ett lyftbord på hjul kan du enkelt förflytta tung last och positionera den exakt där den behövs. Detta gör arbetsprocessen både smidigare och säkrare, minskar risken för belastningsskador och ökar effektiviteten i arbetsflödet. Hos oss hittar du produkter för varje verksamhet och behov. Om du har några frågor eller behöver hjälp att hitta rätt modell, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Du hittar så klart även ett brett sortiment av andra hjälpmedel för lyft och transport i lagermiljö hos oss, från lättanvända pallyftare för alla ändamål till pallstaplare som underlättar vid höga och tunga lyft av pallar och gods.