Lyftbord

Undvik tunga lyft och förbättra ergonomin och effektiviteten på arbetsplatsen med våra lyftbord. Ett saxlyftbord använder hydraulik för att enkelt lyfta tunga laster. Det fungerar både som ett höj- och sänkbart arbetsbord och för att transportera varor mellan olika höjdnivåer.

Lyft- och saxbord

I vårt sortiment hittar du saxlyftbord för alla användningsområden. Vi erbjuder allt från manuell lyftbordsvagn med handreglage för upp till 1 000 kg, till kraftiga, elektriskt lyftbord med kapacitet på upp till 3 000 kg. Våra saxbord är utrustade med justerbar höjd, vilket möjliggör enkel anpassning av arbetsytan. Detta bidrar inte bara till att förbättra arbetskomforten, utan minskar även risken för belastningsskador.

Effektiv och säker lastförflyttning

Med ett lyftbord på hjul kan du enkelt förflytta tung last och positionera den exakt där den behövs. Detta gör arbetsprocessen både smidigare och säkrare, minskar risken för belastningsskador och ökar effektiviteten i arbetsflödet. Hos oss hittar du produkter för varje verksamhet och behov. Om du har några frågor eller behöver hjälp att hitta rätt lyft- eller saxbord, är du alltid välkommen att kontakta oss.

Utöver saxlyftbord hittar du även ett brett sortiment av andra hjälpmedel för lyft och transport i lagermiljö hos oss, från lättanvända pallyftare för alla ändamål till pallstaplare som underlättar vid höga och tunga lyft av pallar och gods.