IBC-behållare

IBC-behållare för vätskehantering

Här hittar du vårt utbud av IBC-behållare och IBC-tankar på PE-pall. Vi har dem i flera storlekar och i volymer mellan 300 – 1000 liter. Samtliga våra IBC-behållare för vätskehantering är godkända för säker transport och lagring av vätskor. De är även UN-godkända för farligt gods samt livsmedelsgodkända.

Vad är en IBC-behållare?

En IBC-behållare är en typ av plasttank som är anpassad för att förvara olika vätskor och bulklast. Med hjälp av en IBC-behållare kan du smidigt och enkelt transportera farliga ämnen på ett säkert sätt.

IBC-behållare & IBC-tank - Pris

Vi erbjuder IBC-behållare i form av IBC-tankar och IBC-containers i flera olika prisklasser. Priserna i vårt produktsortiment sträcker sig från 1560 kr till 5515 kr.

Fråga oss om IBC-behållare

Kontakta oss om du har frågor om våra IBC-tankar så hjälper vi dig. Vi gör gärna även kundanpassade lösningar för att ni ska kunna hantera och lagra era miljöfarliga ämnen på ett säkert sätt.

Om du söker rekonditionerade IBC-tankar, så får du gärna ringa oss för tillgång.

Utöver vårt sortiment av IBC-behållare tillhandahåller vi även IBC-tillbehör – Ett perfekt komplement för din IBC-tank eller IBC-container. Läs mer om våra olika tillbehör:

» Adaptrar
» Uppsamlingskar
» Fatpumpar och omrörare
» Värmemantlar