IBC-behållare

Här hittar du vårt utbud av IBC-behållare och IBC-tankar på PE-pall. Vi har dem i flera storlekar och i volymer mellan 300 – 1000 liter. Samtliga tankar och behållare är godkända för säker transport och lagring av vätskor. Flera av våra enheter är även UN-godkända för farligt gods samt livsmedelsgodkända. 

IBC-tank för vätskehantering

Våra IBC-tankar erbjuder en flexibel och kostnadseffektiv lösning för en rad olika industriella applikationer. Dessa mångsidiga behållare är utformade för att hantera allt från kemikalier och andra vätskor. Deras robusta konstruktion och lättanvända design gör dem perfekta för företag som söker efter pålitliga lagrings- och transportlösningar. 

Vad är en IBC-behållare?

En IBC-behållare är en typ av plasttank som är anpassad för att förvara olika vätskor och bulklast. Dessa behållare erbjuder en smidig och säker lösning för transport av olika ämnen, även de som utgör en risk för miljön. De är även utformade för att erbjuda en säker och effektiv hantering av vätskor, med funktioner som integrerade tappkranar och pallar för smidig förflyttning med gaffeltruck.

Hör av dig till oss

Kontakta oss om du har frågor så hjälper vi dig. Vi gör gärna även kundanpassade lösningar för att ni ska kunna hantera och lagra era miljöfarliga ämnen på ett säkert sätt.

Om du söker rekonditionerade IBC-tankar, så får du gärna ringa oss för tillgång.

Vi tillhandahåller även IBC-tillbehör – Ett perfekt komplement för din IBC-tank eller IBC-container. Läs mer om våra olika tillbehör:

» Adaptrar
» Uppsamlingskar
» Fatpumpar och omrörare
» Värmemantlar