Plåtfat

Vårt utbud av plåttunnor med lock, i lackerat eller rostfritt stål, av olika storlekar – för alla användningsområden. Här hittar du plåtfat med lock, med eller utan sprundöppningar och handtag, från 62 liter och uppåt. Alla plåtfat är UN-godkända och passar till både farligt och icke-farligt gods.

Köp plåttunna med lock hos PK Produkter

Hos oss hittar du plåttunna med lock, som passar för alla verksamheter, oberoende av vilka material ni hanterar. Oavsett om ni behöver ett lockringsfat eller livsmedelsgodkända plåtfat har vi något för er. Kontakta oss om du har några frågor eller är osäker på vilka plåttunnor som passar bäst för er.

Plåtfat med tryck

Vi specialiserar oss på screentryck på plåt, vilket gör det möjligt att skapa anpassade och hållbara trycklösningar. Våra produkter kan beställas i skräddarsydda lösningar, som våra plåtfat med tryck på sidan. Märk era plåtfat med företagets logga eller med en informationstext. Våra plåttunnor finns i modeller för alla behov och ändamål.

Övriga tunnor och fat

Utöver plåtfat erbjuder PK Produkter allt du behöver inom vätskeförvaring och emballage. Är du i behov av plastfat har vi ett brett utbud av tunnor och behållare här. Du hittar även IBC-behållare för stora vätskemängder, och ADR-godkända transportbehållare.