Uppsamlingskärl

Uppsamlingskärl och uppsamlingskar för invallning och uppsamling av alla typer av vätskor och känsliga ämnen. Här hittar du uppsamlingskärl och -kar för allt från plastfat och dunkar till IBC tankar, för inomhus- och utomhusbruk.

Säker kemikaliehantering

Våra uppsamlingskärl i plast är idealiska för användning i en mängd olika miljöer, från verkstäder till industrier, tack vare deras hållbarhet och motståndskraft mot kemikalier. Med våra produkter kan du enkelt hantera och förebygga potentiella risker för både miljön och arbetsplatsens säkerhet.

Krävs invallningskärl för vätskor?

Om er verksamhet hanterar ämnen som räknas till farligt kemikalier måste ni enligt lag hantera dessa på rätt sätt. Rätt typ av invallningskärl är därmed ett måste för att följa rådande lagstiftning.

Uppsamlingskärl efter användningsområde

Vilket uppsamlingskar som lämpar sig bäst beror på vilket ämne som ska samlas upp och förvaras. För brännbara och miljöfarliga kemikalier som lack eller olja bör förzinkade eller lackerade uppsamlingskärl av stål användas. För mer aggressiva kemikalier krävs korrosionsfria kar av stål eller plast.

I vår guide om att förvara kemikalier på rätt sätt kan du läsa mer om hur du väljer rätt uppsamlingskärl. Kontakta oss gärna om du vill ha mer information.