Ögondusch steril 200 ml, 1 st

315 SEK (394 SEK inkl. moms)
Lägg till i lista

Antal st

Lagervara
Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar
Artikelnummer 9801200

Beskrivning

Ögondusch – Skydda dina ögon vid olyckor

En effektiv ögondusch kan vara skillnaden mellan att bevara din syn eller inte när du utsätts för frätande ämnen. Vid en olycka är snabb och noggrann ögonsköljning avgörande. Därför ska ögonduschen alltid vara lättillgänglig och designad för att ge den mest effektiva sköljningen.

Våra ögondusch-munstycken är specifikt utformade för att erbjuda en optimal genomsköljning av ögat, vilket säkerställer att skadliga ämnen tas bort så effektivt som möjligt. Även om ögonduschen är perfekt för företag och industrier där farliga kemikalier är närvarande, är den lika värdefull i miljöer där sand, damm och smuts kan orsaka ögonirritation. I dessa fall kompletterar ögonduschen kroppens naturliga tårvätska och hjälper till att rensa bort irriterande partiklar.

Dahl Medicals ögondusch – ett pålitligt val

Vad gör vår ögondusch unik? Dahl Medicals ögondusch är den enda på marknaden som är kliniskt testad. Den har utvärderats och fått lysande omdömen från framstående institutioner som S:t Eriks ögonsjukhus, Mälarsjukhuset och Länssjukhuset Ryhov. Om du vill försäkra dig om dess effektivitet, erbjuder vi gärna testprotokoll på begäran.

Egenskaper

Diameter (mm)
53
Höjd (mm)
200