Absorbenter

Hos PK Produkter hittar du ett brett sortiment av produkter för effektiv absorbering av alla typer av vätskor. Hantera spillolyckor snabbt och säkert med våra absorptionsprodukter av olika slag.

Här hittar du absorbentmattor, -kuddar och ormar för alla typer av material och verksamheter. Våra absorbentmattor i polypropenfiber är extremt välabsorberande och finns i flera format efter behov: på rulle eller som ark i storpack, men även i form av kuddar eller absorberande ormar.

Absorptionsmatta för heltäckande skydd

En absorptionsmatta används för skydd och sanering på alla ytor, från golv till lastpallar eller direkt på oljefat. Våra absorptionsmattor finns i olika storlekar, till olika användningsområden och material. Hitta absorbenter för specifika områden i menyn till vänster eller här nedan.

Absorbentmatta för alla ämnen

Här hittar du även effektiva oljeabsorbenter för sanering i alla miljöer. Vi har mångsidiga universalabsorbenter som klarar av de flesta vätsketyper. Du finner även specialtillverkade kemabsorbenter för kemikalier och farliga ämnen.

Absorbenter och vätskehantering hos PK Produkter

På PK Produkter har vi allt inom spillskydd och vätskehantering, mycket från vårt eget varumärke Spillify. Förutom absorbentmattor och invallning hittar du här allt från kemikalieförvaring, till produkter för lager och industriKontakta oss gärna för mer information och rådgivning, och läs PK:s absorbentskola för mer fakta om absorbenter och material.