Absorbenter

Hos PK Produkter hittar du ett brett sortiment av produkter för effektiv absorbering av alla typer av vätskor. Hantera spillolyckor snabbt och säkert med våra absorbenter av olika slag.

Här hittar du absorbentmattor, -kuddar och ormar för alla typer av material och verksamheter. Våra mattor i polypropenfiber är tillverkade i välabsorberande material och finns i flera format efter behov: på rulle eller som ark i storpack, men även i form av kuddar eller absorberande ormar. Kontakta oss gärna för mer information och rådgivning kring absorbenter.

Absorberingsmatta för heltäckande skydd

En absorberingsmatta, även kallad absorptionsmatta, används för skydd och sanering på alla ytor, från golv till lastpallar eller direkt på oljefat. De finns i olika storlekar, till olika användningsområden och material. 

En absorbentmatta är även idealisk för att effektivt hantera och kontrollera spill och läckage i arbetsmiljöer och industriella inställningar. Hos oss hittar du oljeabsorbenter för sanering i alla miljöer. Vi har mångsidiga universalabsorbenter som klarar av de flesta vätsketyper. Du finner även specialtillverkade kemabsorbenter för kemikalier och farliga ämnen.

Absorbenter och vätskehantering hos PK Produkter

På PK Produkter har vi allt inom spillskydd och vätskehantering, mycket från vårt eget varumärke Spillify. Förutom absorbentmattor och invallning hittar du här allt från kemikalieförvaring, till produkter för lager och industri. Läs PK:s absorbentskola för mer fakta om absorbenter och material.