Absorbenter

Hos PK Produkter hittar du ett brett sortiment av produkter för effektiv absorbering av alla typer av vätskor. Hantera spillolyckor snabbt och säkert med våra absorbenter av olika slag.

Här hittar du absorbentmattor, -kuddar och ormar för alla typer av material och verksamheter. Våra mattor i polypropenfiber är tillverkade i välabsorberande material och finns i flera format efter behov: på rulle eller som ark i storpack, men även i form av kuddar eller absorberande ormar. Kontakta oss gärna för mer information och rådgivning kring absorbenter.

Absorberingsmatta för heltäckande skydd

En absorberingsmatta används för skydd och sanering på alla ytor, från golv till lastpallar eller direkt på oljefat. De finns i olika storlekar, till olika användningsområden och material.  En absorbentmatta är även idealisk för att effektivt hantera och kontrollera spill och läckage i arbetsmiljöer och industriella inställningar. 

Hos oss hittar du även oljeabsorbenter som är perfekta för saneringsarbete i diverse miljöer. De passar för allt från industriella arbetsplatser till andra områden där spill kan uppstå. Våra universalabsorbenter är utformade för att effektivt absorbera en mängd olika vätskor, så som vatten, lösningsmedel, olja och skärvätskor. För de mer specifika behoven erbjuder vi också specialanpassade kemabsorbenter. Dessa är optimala för hantering av kemikalier och andra farliga substanser.

Absorbenter och vätskehantering hos PK Produkter

Våra avancerade absorbenter är utformade för att effektivt hantera spill och bidra till ett starkare miljöskydd genom att minimera avfall och föroreningar. Genom att välja våra produkter bidrar du till en hållbar framtid samtidigt som du uppfyller strikta säkerhetsstandarder.  Läs PK:s absorbentskola för mer fakta om absorbenter och material.