Översvämningsskydd

Vi vet att klimatförändringarna kommer att leda till mer extremväder och att risken för skyfall och översvämningar ökar. Översvämningar kan uppstå efter kraftiga skyfall, vid brustna fördämningar eller läckor både inomhus och utomhus. Våra produkter inom översvämningsskydd är effektiva och lätta att hantera.

 

Översvämningsskydd för hus & fastigheter

Hos PK Produkter hittar du ett brett sortiment av översvämningsskydd anpassade för hus och fastigheter. De är utformade för att hindra hindra höga vattennivåer att nå oönskade platser. Produkterna är lätta att installera, vilket säkerställer att skydden är på plats när de behövs som mest.

Vattenbarriär mot översvämning

Här hittar du Boxvall BW52 som är ett temporärt skydd mot översvämning. Smidiga och lätta skyddsvallar som två personer effektivt bygger 200 meter av på bara en timme. 

Komposterbara skyddsvallar

Vår Hydrosäck och Hydrobarriär är ett smart alternativ till den klassiska sandsäcken som skydd mot översvämning. Dessa skyddsvallar levereras platta och lätta och fylls med vatten först när de ska användas. Tack vare sitt superabsorberande material suger de snabbt upp vatten och blir tunga och effektiva översvämningsskydd.