Varselvästar

När du använder en varselväst ökar din synbarhet och därmed säkerhet på arbetsplatsen. Till skillnad från vanliga reflexvästar är våra varselvästar certifierade enligt den europeiska standarden EN ISO 20471. Det innebär att de uppfyller särskilda krav när det gäller utformning och storlek på reflexerna och det fluorescerande materialet. Vi erbjuder varselvästar i flera olika modeller, för användning såväl sommar som vinter.

Varselvästar i klass 2 och 3

Vi erbjuder varselvästar i klass 2 och 3 för bästa möjliga synlighet och säkerhet på arbetsplatsen. Våra västar uppfyller höga standarder för synlighet både dag och natt och är tillverkade av slitstarka material för långvarig användning. De passar perfekt för arbete vid vägar, på byggarbetsplatser och i industriområden. Med våra varselvästar kan du vara säker på att du syns och är skyddad under alla förhållanden.

Optimal funktionalitet på arbetsplatsen

Våra västar är utrustade med praktiska funktioner som dragkedja, ögla för upphängning och flera fickor. Många av våra modeller har en bröstficka för exempelvis mobiltelefon samt stora fickor med dragkedja för enkel förvaring.