Oljeabsorbenter

Våra oljeabsorbenter av olika typer absorberar effektivt olja och petroleumbaserade vätskor. I vårt sortiment hittar du oljeabsorbenter för alla ändamål, från allsidiga oljeabsorptionsmattor- och kuddar, till fatmattor för oljefat och spillskydd för maskiner utomhus, som minimerar risken för oljespill i naturen.

Absorbenter för olja hos PK Produkter

Våra oljeabsorbenter är effektiva vid oljesanering i alla miljöer, från fabriksgolv till brunnar och avlopp. Våra absorbenter för olja finns på rulle eller ark, och i olika storlekar för att passa vid alla tillfällen. Vårt sortiment hittar du även oljelänsor för invallning av olja på vatten. Kontakta oss gärna för rådgivning och hjälp att hitta rätt produkter för er.

Absorbenter för olja hos PK Produkter

Våra produkter är effektiva vid oljesanering i alla miljöer, från fabriksgolv till brunnar och avlopp. Våra absorbenter för olja finns på rulle eller ark, och i olika storlekar för att passa vid alla tillfällen. I vårt sortiment hittar du även oljelänsor för invallning av olja på vatten. Kontakta oss gärna för rådgivning och hjälp att hitta rätt produkter för er. Läs mer om vårt eget varumärke Spillify.