Oljeabsorbenter

Våra oljeabsorbenter absorberar effektivt olja och petroleumbaserade vätskor. I vårt sortiment hittar du produkter för alla ändamål, från allsidiga oljeabsorptionsmattor- och kuddar, till fatmattor för oljefat och spillskydd för maskiner utomhus, som minimerar risken för oljespill i naturen.

Absorbenter för olja hos PK Produkter

Våra absorbenter för olja är effektiva vid oljesanering i alla miljöer, från fabriksgolv till brunnar och avlopp. Här hittar du absorbenter på rulle eller ark, och i olika storlekar för att passa vid alla tillfällen. I vårt sortiment finner du även oljelänsor för invallning av olja på vatten. 

Effektiv hantering av oljespill och läckage

Hos oss hittar du allt du behöver för att hantera spill och läckage på ett effektivt sätt. Vi erbjuder praktiska lösningar som gör det enklare för dig att upprätthålla en ren och säker arbetsmiljö. Våra produkter är enkla att använda och är framtagna för att ge dig snabb hjälp när olyckan är framme. Kontakta oss gärna för rådgivning och hjälp att hitta rätt oljeabsorbenter till er verksamhet. Läs mer om vårt eget varumärke Spillify.