Skärmläns ECOFLEX 500 mm, förhindrar spridning av oljespill

hopkopplingsbar, välj mellan 3 höjder
28 940 SEK (36 175 SEK inkl. moms)

Välj: Totalhöjd (mm)

Antal st

Lagervara
Beräknad leveranstid 1-2 arbetsdagar
Artikelnummer 341346
Kategorier Skärmlänsor

Beskrivning

ECOFLEX-seriens skärmlänsor är användarvänliga och av hög kvalitet. De är utformade för att förhindra spridning av oljespill, och för användning i hamnar och kustnära områden.

Hög kvalitet

Skärmlänsorna är tillverkade av högfrekvenssvetsad PVC-belagd duk, vilket gör dem motståndskraftiga mot olja, salt och UV-ljus. Flytelementen är gjorda av platt, slutet cellskum och har vertikala förstärkningar av glasfiber. Utrustade med handtag, fickor för blixtljus, högintensiva LED-markörer var 25:e meter, stora svetsade reflektorer och en förzinkad ballastkedja, är dessa skärmlänsor extremt robusta samtidigt som de är lätta. Som standard kommer de med ASTM-kopplingar.

Hantering av skärmlänsar

Tack vare ECOFLEX-seriens kompakta design kan de enkelt förvaras och rullas ut antingen från en rulle eller manuellt från en specialanpassad behållare, och det krävs endast två operatörer. Handtag är placerade varje meter längs skärmlänsens ovansida för enkel hantering. Återtagning är lika enkel, och länsens platta ytor gör dem lätta att rengöra.

Egenskaper

Färg
Gul
Material
PVC
Totalhöjd (mm)
500
Längd (m)
25