Batteriskåp för laddning SmartStore Core, 600 mm, Typ 90, 4 hyllplan

Brandklass Typ 90, med larm över mobilnätet, 16 uttag
Beställningsvara
Beräknad leveranstid 4 veckor
Artikelnummer 89-309959

Beskrivning

Batteriskåp för laddning av batterier, optimal säkerhet och effektivitet

Våra avancerade batteriskåp är speciellt utformade för säker och effektiv laddning av batterier. Med en fokus på att förena funktionalitet och säkerhet, erbjuder vi den idealiska lösningen för alla dina batteriladdningsbehov.

Säkerhet i Centrum - fjärrövervakning och brandklassning

Utrustade med ett toppmodernt säkerhetspaket, inklusive fjärrmodul för mobilnätbaserad övervakning, säkerställer våra batteriskåp konstant övervakning och skydd. Med typgodkänd brandklassning på 90 minuter enligt SS-EN 14470-1 och SS-EN 1363-1, erbjuder våra skåp maximalt skydd både vid externa och interna brandhändelser.

Anpassningsbar design och avancerad teknik

Våra batteriskåp är utformade för att möta de mest krävande behoven. Med en robust konstruktion, reptålig yta och integrerad, underkörningsbar sockel, erbjuder de enkel förflyttning och långvarig användning. Skåpen är även försedda med vätsketäta golvuppsamlingskärl av pulverlackerad stålplåt, perfekt för att hantera eventuella läckor under laddningsprocessen.

Hög säkerhet och enkel hantering

Varje skåp är utrustat med ett säkert 2-punktslåssystem, vilket garanterar att dina batterier är tryggt låsta under laddningen. Dessutom inkluderar vi ett integrerat brandlarm och potentialfri larmkontakt för fastighetsstyrning, vilket ökar säkerhetsnivån ytterligare.

Optimal placering och regelbundet underhåll

För bästa resultat rekommenderar vi att skåpen placeras på plant underlag, på en plats där de snabbt kan evakueras vid en nödsituation. Regelbundet underhåll av våra batteriskåp säkerställer dessutom att de alltid är i toppskick.

Din pålitliga partner för batteriladdning

Våra batteriskåp för laddning erbjuder en säker, effektiv och pålitlig lösning för dina batteriladdningsbehov. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att optimera din batteriladdningsprocess med våra skräddarsydda batteriskåp.

Egenskaper

Material
Stålplåt
Färg dörr
Blå
Färg skåp
Antracitgrå
Innermått bredd (mm)
450
Innermått djup (mm)
522
Innermått höjd (mm)
1647
Yttermått bredd (mm)
599
Yttermått djup (mm)
615
Yttermått höjd (mm)
1953
Vikt (kg)
300
Dörrgångjärn
Vänster
Dörrutförande
Enkeldörr
Dörrversion
Slagdörr
Lås
Cylinderlås
Uppsamlingsvolym golvkar (L)
1
Bärförmåga/Hyllplan (kg)
25
Avsäkring (1-fas) (A)
16
Avsäkring (3-fas) (A)
3 x 16
Effekt max. (1-fas) (kW)
3,68
Effekt max. (3-fas) (kW)
11,04